Ga naar de inhoud
Home » Berichten » Nieuws » Anita Fleerackers nodigt kunstenaars uit op Valentijnstentoonstelling

Anita Fleerackers nodigt kunstenaars uit op Valentijnstentoonstelling

  • Nieuws
  • 2 min read

Anita Fleerackers nodigt kunstenaars uit op Valentijnstentoonstelling: “Verrassend aanbod”

Anita Fleerackers (tweede van links) staat tussen enkele deelnemende kunstenaars in haar galerie in Gierle. — © RR Anita Fleerackers nodigt kunstenaars uit op Valentijnstentoonstelling
Anita Fleerackers (tweede van links) staat tussen enkele deelnemende kunstenaars in haar galerie in Gierle. — © RR

Gierle – Anita Fleerackers pakt in haar galerie op Hemeldonk in Gierle (Lille) uit met de eerste tentoonstelling van het jaar. Tijdens deze Valentijnseditie staan de werken van een zevental kunstenaars centraal.

Bart Van den Langenbergh – GVA 5/02/2024Nieuwsblad 5/02/2024

De ervaren kunstenares uit Gierle nodigt liefhebbers uit om tot eind februari de kunstwerken te komen bekijken tijdens de Valentijnseditie van Ten Huize van Anita Fleerackers. “Met de eerste tentoonstelling van het nieuwe jaar brengen wij de bezoekers een verrassend aanbod van verschillende getalenteerde kunstenaars”, legt Anita Fleerackers uit. “Zo geven de schilderijen van Helga Renders haar liefde weer voor haar omgeving. Helga is de tante van Tessa Renders, de jongste kunstenares in onze galerie.”

Paul Dexters combineert in zijn schilderijen olieverf op doek met prints op glas. Lydia Van Daele pakt uit met houten sculpturen vol beweging en met glaskunst. “Stef Janssens is bekend om zijn krachtige tekeningen, die perfect in balans zijn. Voor deze expo geeft hij er een digitale toets aan”, vertelt Anita Fleerackers. “Michèle Voeten is een gevestigde waarde aan het worden in Gierle. Met sierlijke lijnen komen de dansende figuren prachtig uit in een aureool van licht. En de keramiek van Annette Defoort is internationaal gekend.”

De expo is open op 8, 9, 10, 11, 15, 16, 17, 18, 22, 23, en 25 februari, telkens van 10 uur tot 18 uur, of na afspraak.(bvdl)

Bron: Bart Van den Langenbergh – GVA 5/02/2024Nieuwsblad 5/02/2024

Deel dit bericht: