Ga naar de inhoud
Home » Berichten » Nieuws » Winnares Liever Lokaal ontvangt schilderij ter waarde van 500 euro

Winnares Liever Lokaal ontvangt schilderij ter waarde van 500 euro

  • Nieuws
  • 2 min read

Winnares Liever Lokaal ontvangt schilderij ter waarde van 500 euro

Winnares Liever Lokaal ontvangt schilderij ter waarde van 500 euro
Gerda Spaepen uit Lichtaart ontving van Anita Fleerackers uit Gierle een schilderij. Bettie Meeuws (links) haalde haar naam uit de trommel. — Foto © RR

Gierle, Lichtaart – Kunstenares en galeriehouder Anita Fleerackers uit Gierle (Lille) beloonde de winnaar van de eindejaarsactie Liever Lokaal met een schilderij.

Bart Van den Langenbergh – GVA 26/01/2024Nieuwsblad 26/01/2024

Anita Fleerackers was een van de deelnemers van de actie Liever Lokaal van de provincie Antwerpen. Van begin december tot half januari ontvingen klanten van de galerie bij elke aankoop een briefje om in te vullen. De deelnemers maakten kans om het kunstwerk Sparkling Flash ter waarde van 500 euro te winnen.

Het briefje van Gerda Spaepen uit Lichtaart (Kasterlee) kwam dankzij een onschuldige hand uit de trommel. De winnares kwam haar schilderij in de galerie op Hemeldonk in Gierle ophalen. (bvdl)

De volgende tentoonstelling Valentijnseditie Ten Huize van met werken van Helga Renders, Lydia Van Daele, Paul Dexters, Tessa Renders, Michèle Voeten, Stef Janssens, Annette Defoort kan bezocht worden van donderdag 1 tot zondag 25 februari 2024, telkens van 10u tot 18u, op Hemeldonk 9 in Gierle. 

Bron: Bart Van den Langenbergh – GVA 26/01/2024Nieuwsblad 26/01/2024

Deel dit bericht: